ALBERTE & MIKKEL


PARFOTOGRAFERINGJeg havde lavet en aftale med Alberte om at jeg skulle fotografere hende og hendes kæreste Mikkel, men et par uger før vores aftale kontakter Mikkel mig, og spørger om jeg vil hjælpe ham. Han vil gerne fri til Alberte, og hans idé er at gøre det under vores fotoshoot. Jeg er selvfølgelig mere end klar på at hjælpe, og er samtidig mega stolt og beæret over at skulle forevige sådan et stort øjeblik <3


Jeg mødes med parret på p-pladsen ved Liseleje Strand, og vi går sammen ned og finder det perfekte sted i sandet til vores fotografering. Jeg er så spændt på hele forløbet, og kan mærke på Mikkel at han også er spændt - selvfølgelig! 


Da jeg har fået en masse gode billeder, er det ved at være tid til Mikkels overrakelse, og vi gør som aftalt. Jeg beder parret om at stå med ryggen til hinanden og kigge langt ud i horisonten. Efter kort tid beder jeg parret om at kigge på hinanden igen. Se i billedserien herunder, hvordan det sødeste frieri foregik <3 Jeg ELSKER dem! Måske kan du blive inspireret til hvordan du skal fri til din elskede? I såfald, ringer du bare ;) 


Forlovelses Shoot på Stranden
Forlovelsesbilleder af Bryllupsfotograf Louise Landgren
Fotograf Louise Landgren, Bryllupsfotograf i Nordsjælland
Smukkeste frieri på stranden, fotograferet af Louise Landgren
Louise Landgren Bryllupsfotograf Frier
Fri på Stranden, fotograferet af Louise Landgren
Professionel Bryllupsfotograf Danmark
Louise Landgren Bryllupsfotografering Danmark
Parfotografering af Bryllupsfotograf Louise Landgren
Parbilleder fotograf Louise Landgren
Parfotografering Liseleje Strand af Louise Landgren
Frieri fotograferet af Louise Landgren
Frieri på Liseleje Strand
Bryllupsfotografering af Louise Landgren
Frieri på stranden, fotograf Louise Landgren
Frieri på Liseleje Strand, Louise Landgren
Forlovelsesfotografering Louise Landgren
Frieri på stranden, Fotograf Louise Landgren