NORDSJÆLLAND 

BRYLLUP NORDIC PARK, GRÆSTEDHvis I overvejer, at holde Jeres bryllup i Nordic Park har jeg kun en ting at sige til Jer: "Go for it!" 


Faktisk holdte min mand og jeg selv vores bryllup i nordic park, og vi havde verdens bedste kærlighedsfest! 


Nordic Park, som ligger i Græsted i Nordsjælland er en tidligere forlystelsespark, som nu bla. fungerer som et populært sted at afholde bryllup. Det er en hel park - altså der er SÅ mange smukke steder at få taget bryllupsportrætterne! Se lige herunder et udpluk at nogle billeder jeg tog af et skønt par i parken sidste sommer. 


Der er mulighed for overnatning, og det fungerer bare så nemt med en kode til nøgleboksen, og så ligger alle nøgler klar. Det kan I evt få toastmasteren til at stå for. 


I parken finder du det fedeste lokale - Valhalla. Valhalla er hvor festen holdes. Det er et stort rustik lokale med alt hvad I behøver for en fed bryllupsfest. Der er et stort og lækkert industrikøkken, som den kok I får til at komme, vil elske! Det gjorde vores ihvertfald. Store kølerum med masser af plads til drikkevarer, bryllupskage mm. Alt service er på stedet, så du slipper for at skulle ud og leje. 


Du kan nok høre, at jeg er vild med stedet, og jeg er altså ikke den eneste. Vores gæster var vilde med det! Skal I giftes i Nordic Park, så kontakt mig endelig - jeg vil elske at være Jeres fotograf <3

Brudepar foran Valhalla, Nordic Park
Brudepar og brudebuket Nordic Park
Brud og gom i Nordic Park Græsted
Brudepar ved klippesten i Nordic Park Græsted
Brudepar i solnedgang i Nordic Park af Louise Landgren
Bryllupsportræt i Nordic Park Græsted med klipper og brudebuket
Brudepar med blonekjole og blomsterkrans
Brudepar foran lade i Nordic Park Græsted
Brudepar med ryggen til hinanden foran klipper i Nordic Park