GUIDE TIL BRUDEPARRET:


SÅDAN LAVER DU DIN EGEN BRUDEBUKETI august sidst år fotograferede blev min søster gift med sin drømmepige, og udover at være gæst til brylluppet, var jeg så heldig at få lov at forevige deres dag. Vi har en tradition mellem os (5!) søstre, at vi er sammen aftenen før brylluppet. Vi hygger, spiser mad, får et glas bobler og forbereder os til den næste dag. Trine skulle selv lave deres brudebuketter, så det gjorde hun aftenen før, og jeg fik lidt billeder af det. Nu kan jeg så fortælle Jer hvordan hun gik til værks. 


Find en blomsterhandler og fortæl, at du selv vil binde din brudebuket. Du vil garanteret få en masse gode råd. Min egen mand gjorde det samme, og hun viste ham hvordan han skulle gøre, og havde blomsterne klar til ham dagen inden vores bryllup, så han kunne binde buketen om aftenen.


Bestil lidt ekstra blomster, så du er sikker på der er nok. Det vil være så ærgerligt at stå og mangle. Og der skal nok være nogle der knækker i løbet af processen. 


Bind buketen sammen med blomstertape. Det er en smart slags tape som holder godt fast på stilkene, og som klistrer sig selv sammen når det bliver vådt. Bind et fint silkebånd rundt om blomstertapen, så du skjuler det, og får en smuk afslutning på din buket.


Sørg for at din buket står i vand til næste dag. Helst et køligt sted. Vi satte buketten ud på terassen natten over, og hvis ikke det havde været en mulighed, havde vi nok valgt køleskabet.


Lav evt. en øvebuket inden du skal binde den 'rigtige'. På den måde finder du ud af, hvad der virker og hvad der ikke gør. 


Så drømmer du om, at binde din egen brudebuket, så er det altså en opgave du sagtens kan kaste dig ud i. Selvfølgelig vil det ikke blive som de professionelle - men hvis du er okay med en buket med lidt 'charme', så er det en mulighed. 


God arbejdslyst!


Lav din egen brudebuket, Bryllup
Forlovelsesbilleder af Bryllupsfotograf Louise Landgren
DIY: Brudebuket - Bryllupsfotografering af Louise Landgren