Udendørs vielse

DRØMMER I OM AT BLIVE VIET I DET FRI?

En del brudepar drømmer om en udendørs vielse, og her har jeg samlet et par gode råd, hvis I planlægger at blive viet i det fri. 


GIFTEFOGED ELLER PRÆST

I skal have en giftefoged eller en præst til at komme og vie Jer. En giftefoged er et byrådsmedlem i din kommune, som har tilladelse til at forestå vielser. Ring til din kommune og spørg hvem du skal snakke med. Ofte kan man ikke lave aftale med giftefogeden i lang tid i forvejen, men får en dato hvor du tidligts kan ringe og reservere ham/hende.


I nogle sogn tager præsten gerne ud og vier par i det fri. Kontak dit lokale kirkekontor og spørg om muligheden for en udendørs vielse. 


SKAL I BRUGE STRØM?

Når I skal finde en lokation for Jeres udendørs vielse, så husk at overvej om I har behov for strøm. Måske skal der være noget musik af den ene eller anden slags. Måske har præsten brug for en højtaler. I mange tilfælde kan udfordringen løses med en kabeltromme, men det afhænger af lokationen. Skal i fx vies på stranden eller i skoven, er der højst sandsynligt ikke et strømudtag i nærheden. 


SIDDEPLADSER

Mange steder kan der nemt sættes stole op, men skal vielsen foregå i skoven eller på stranden, er underlaget ujævnt, og stole vil ikke være det mest optimale valg. Her kan I få fat i en masse halmballer og lægge dem i rækker. Smid lagener eller duge henover, og de kan fungere som bænke til gæsterne. 


HELD OG LYKKE

Jeg er VILD med udendørs vielser, og kan kun sige 'go for it'! 

Mangler I en fotograf til at forevige dagen, så sig endelig til :) Brudepar i skov
Brudepar ved bryllupsbue trekant med tørrede blomster

En investering for livet

STEMNINGSFYLDTE MINDER